Butikker

Gå på opdagelse blandt vores mange butikker ..
Herlev_bymidte_center_Thiele_-800x800

Åbningstider:

Mandag kl. 10.00 - 18.00
Tirsdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag kl. 10.00 - 18.00
Torsdag kl. 10.00 - 18.00
Fredag kl. 10.00 - 19.00
Lørdag - 10.00 - 16.00
Søndag - Lukket
Helligdag lukket

Kontakt informationer:

44 94 91 90

Thiele

Thiele er for dig, der vil vælge fra alle hylder
Hos Thiele finder du det største udvalg af de nyeste mærkevarer. Du finder samtidig kvalitetsbriller til fast lavpris. Valget er dit. Det eneste vi har valgt for dig er service.

Design og mærkevarer, vi har dem alle
Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hver sæson udvælger vi briller og solbriller fra de ”hotteste” modehuse i Paris, Milano og New York. Modehuse som Chanel, Gucci, Prada, Armani, Givenchy, Escada, Donna Karen og Zegna er bredt repræsenteret, når vi viser de nye kollektioner frem i vores butikker.
Brillemærker med optiske traditioner har også en vigtig plads i vores udvalg. Hvem kender ikke Ray Ban og Police? Vi tilbyder imidlertid også relativt ukendte mærker såsom danske Fleye og J.C. Filtenborg. Som kunde hos Thiele, kan du være sikker på at finde det største udvalg af de nyeste mærkevarebriller og solbriller.

Hvis du ønsker brilleglas fra Rodenstock, kan vi ’skræddersy’ tynde og lette glas, så din brille fremstår som et funktionelt og eksklusivt smykke.

I vores kollektion af lavprisbriller, tilbyder vi også trendy designs i prisgruppen kr. 1995,- inklusiv glas. Mærkevarebriller med standardglas behøver dog ikke at være væsentligt dyrere. Prøv dig frem og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Herlev Gavekort

Vi er med i Herlev Gavekort. Så har du fået et gavekort i gave, kan du indløse det hos os.