Butikker

Gå på opdagelse blandt vores mange butikker ..
Herlev_bymidte_center_MrBruun_-800x800

Åbningstider:

Mandag kl. 10.00 - 18.00
Tirsdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag kl. 10.00 - 18.00
Torsdag kl. 10.00 - 18.00
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 15.00
Søndag 1. søndag i mdr. kl. 10 - 15.00
Helligdag lukket

Kontakt informationer:

44 84 12 63

Mr. Bruun

Velkommen til Herlevs mest specialiserede herretøjbutik..

Med 15 år på bagen er Mr. Bruun i hjertet af Herlev vel nok en af de mest kendte tøjbutikker i Herlev. Butikken er kendt for et skarpt fokus på kvalitet og service. Det er her du får alt fra undertøj til overtøj, og det er også hos Mr. Bruun, at du får lagt jakkesættet op, så det bare sidder rigtigt. Vi har desuden aftale med BUTLER, Danmarks eneste svanemærkede renseri, hvis du skulle få brug for rens af dit tøj.

Mr. Bruun er drevet af Henning Bruun, og for ham er Herlev meget mere end bare det sted, der huser hans forretning. Henning Bruun er formand for Herlev Handelsforening, medlem af Herlev Håndværkerforeningen og Team Herlev, og så er han engageret i en masse lokale aktiviteter.

Udover ham selv har han to fastansatte kollegaer, og de er alle faguddannede. Derudover har butikken tilknyttet en skrædder og en systue og kan for eksempel lægge bukser op på daglig basis. De leverer også løsninger til firmatøj og profilbeklædning med eget tryk og broderi – både i og uden for Herlev. Hos Mr. Bruun finder man også sko af kvalitetsmærket Lloyd.

Så uanset om du er 18 eller 88, så er det hos Mr. Bruun du får den lokale service og vejledning, der sikrer, at du går der fra med lige det, der manglede i dit klædeskab.

Mr. Bruun er som del af en landsdækkende kæde med i en bytteordning, der sikrer, at det er nemt at få gaven købt i Herlev byttet i hele landet.

Velkommen indenfor.

Herlev Gavekort

Vi er med i Herlev Gavekort. Så har du fået et gavekort i gave, kan du indløse det hos os.